Koulutuksiamme

TULOSSA TOUKOKUUSTA ALKAEN

Toivo@Tee – Mikroyrittäjän hyvinvoinnin ja uusiutumisen edistäminen kriisitilanteessa

Toivo@Tee on saanut kahden vuoden ESR-rahoituksen 1.4.2021 alkaen. Sinulle yrittäjänä avautuu mahdollisuus hakea osallistujaksi hankkeeseen toukokuun alussa. Kaikkiaan noin 80 yksin- ja mikroyrittäjää voidaan ottaa mukaan hankkeeseen. Putiikkiopisto on mukana suunnittelemassa hanketta ja toteuttaa osan tapahtumista. Putiikkiopisto auttaa yrittäjiä siirtymään verkkokauppaan ja auttaa jo toimivia verkkokauppoja parantamaan toimintaansa.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi sari at putiikkiopisto.fi. Ilmoitamme Sinulle, kun ilmoittautumislomake avautuu.

Toivo@Tee:tä koordinoi Laurea-ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Metropolia ammattikorkeakoulu, Novago Yrityskehitys ja Osuuskunta Orrellan Putiikkiopisto.

Oma verkkokauppa
(myös verkkokurssi tulossa)

Kouluttaja: Sari Rauvanto-Eriksson

Haluaisitko olla verkkokauppias? Onko sinulla jo kivijalkamyymälä, mutta ei vielä verkkokauppaa? Olipa tilanteesi kumpi vaan, nyt sinulla on hyvä tilaisuus saada päivän tehokkaassa koulutuksessa selville millaista verkkokaupan pyörittäminen käytännössä on.

Verkkokauppa ei ole teknologinen ratkaisu, vaan yksi tapa tehdä kauppaa. Verkkokaupalla ei busines lennä automaattisesti, vaan se vaatii jatkuvaa aktiivista työtä. Kurssillamme opit valmistautumaan siihen, mikä sinulla on edessä eikä sinun tarvitse kaikkea opetella itse kantapään kautta.

Kurssipäivän aamupäivä on varattu perusasioille kaupankäynnistä sekä yleisestä verkkokauppa-asioista. Käymme läpi lainsäädäntöä, markkinointia, eri teknologioita (lyhyesti), päivittäistä toimintaa, maksujärjestelmiä ja kaikkea sitä mitä sinun on hyvä tietää ennen verkkokaupan perustamista. Myös myymälän/tapahtuminen ja verkkokaupan yhdistäminen käydään läpi.

Iltapäivällä keskitymme kokeilemaan miltä verkkokaupan rakentaminen käytännössä tarkoittaa.

Kurssille osallistuminen ei vaadi it-osaamista. Mukaan olisi hyvä ottaa oma kannettava tietokone, mutta tarvittaessa voimme järjestää sinulle lainakoneen. Päivä vietetään rennosti yhdessä oppien.

Hinta 95,-/henkilö (sis. alv. 24 %). Hintaan sisältyy aamukahvi ja kevyt salaattilounas.

Kysy lisää sari at putiikkiopisto.fi.

Saat ilmoittautumisen jälkeen laskun, jonka maksamalla varmistat paikkasi. Osallistumisen voi peruuttaa vielä viikkoa ennen tilaisuutta. Tällöin saat puolet maksustasi takaisin. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei maksua palauteta.

Oma Putiikki 

Kysy seuraavaa kurssia.
Kouluttaja: Sari Rauvanto-Eriksson

Vietä mielenkiintoinen päivä Vanhassa Porvoossa ja opi putiikkiyrittämisen oleelliset asiat.

Oma Putiikki on tehopäivä, jonka aikana opit oleellisia asioita erikoiskaupasta. Käymme läpi käytännönläheisesti asioita, joita sinun tulee ymmärtää putiikkia perustaessasi. Käsittelemme myös erikoiskaupan alaa, menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Tulevaisuudessa meitä kiinnostavat uhkat, mutta myös erityisesti mahdollisuudet. Miten pärjätä tässä kisassa? Päivän aikana jalkaudumme Vanhan Porvoon alueelle ja tutustumme joihinkin putiikkeihin.

Päivä alkaa kello 9.00 ja päättyy klo 15.

Hinta 95,-/henkilö (sis. alv. 24 %). Hintaan sisältyy aamukahvi ja kevyt salaattilounas.

Pyydä tarkempi ohjelma ja kysy lisätietoja sari at putiikkiopisto.fi.

Ilmoittautuminen sari at putiikkiopisto.fi. Saat ilmoittautumisen jälkeen laskun, jonka maksamalla varmistat paikkasi. Osallistumisen voi peruuttaa vielä viikkoa ennen tilaisuutta. Tällöin saat puolet maksustasi takaisin. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei maksua palauteta.

Oma Putiikki voidaan järjestää myös muilla paikkakunnilla. Tällöin hinnoittelu on toisenlainen. Kysy lisätietoja sari at putiikkiopisto.fi.

Henkilökohtainen ohjaus
(myös etänä, katso alempaa)

Aika: joustavasti sopimuksen mukaan

Paikka: Porvoo, Sipoo tai muu paikkakunta tarpeen mukaan

Ohjaaja: Sari Rauvanto-Eriksson

Voit hankkia putiikkiyrittämisen tai verkkokauppayrittämisen tehopäivän vain itsellesi. Voimme käydä aloittamiseen liittyviä asioita läpi tai voimme keskittyä johonkin sinua kiinnostavaan teemaan. Saat käyttöösi kouluttajamme kaiken ammattitaidon henkilökohtaisesti ja vältyt monelta virheeltä ja säästät rutkasti aikaa sekä säästät todennäköisesti rahaa.

Henkilökohtainen tehopäivä (klo 10 – 15) maksaa 690,- (sis. alv). Vkonloppuna tapahtuva päivä 990,- (sis. alv). Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut ulkopuolella Sipoon ja Porvoon. Mahdolliset ruokailut yms. ovat omakustanteisia. Jos haluat ilta-ajan tai lyhyemmän ajan, ota yhteyttä.

Koronatilanteen takia verkon välityksellä  voit saada myös oman päivän, jolloin hinta on 500 euroa (sis. alv). Tämä sisältää 5 tuntia verkkovälitteistä keskustelua kouluttajamme kanssa. Voimme jakaa tämän myös kahteen eri verkkotapaamiseen.

Ota yhteyttä sari at putiikkiopisto.fi.