Toivo@Tee hanke

Putiikkiopisto on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Uudenmaan mikroyrittäjille tarkoitettua Toivo@Tee hanketta.

Miten selviytyä tästä kriisistä tai niistä tulevista kriiseistä? Vaikka yrittäjän liiketoiminta olisi selvinnyt asiallisesti tästä ensimmäisestä kriisistä, saattoi hän tulla mukaan Toivo@Tee hankkeeseen mukaan kehittämään valmiuksia selviytyä jatkossa vielä paremmin. Aluksi kartoitettiin mikä oli yrittäjän tilanne ja sen jälkeen hän saattoi osallistua erilaisiin seminaareihin, workshoppeihin yms.

1. InCrisis – Pahasta paikasta uudistuviin tarinoihin. Osio keskittyy koetun kriisin luovaan työstämiseen sekä uusien voimavarojen ja tarinoiden löytämiseen yrittäjän ja yrityksenuudistumiseksi.

2. UpCrisis – Yhdessä uutta kohti askel kerrallaan. Osio keskittyy löytämään tapoja nousta kriisistä ja hahmottaa uusia mahdollisuuksia vuoropuhelussa toisten yrittäjien kanssa.

3. PostCrisis – Kiihdyttäen hallittuun kasvuun. Osiossa konkretisoidaan liiketoiminnan uusiutumisen mahdollisuuksia ja käännetään vastoinkäymiset vahvuuksiksi.

4. PreCrisis – Varautumisen keinoja ’tulevaisuustaskuun’. Osiossa rakennetaan korona-ajan opeista yritykselle ja yrittäjälle varautumisen keinoja ja välineitä ennakoida tulevia kriisejä.

Putiikkiopisto vastasi projektissa verkkokauppakoulutuksesta.

Voit lukea lisää sivustolta https://www.yrityshyva10.fi/

Tähän Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamaan kokonaisuuteen saattoi ilmoittautua Uudenmaan alueen yrittäjät joiden yrityksen henkilöstön määrä on alle 10 (mukana luvussa yrittäjä). Hankeen toteuttivat Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia ammattikorkeakoulu, Novago Yrityskehitys ja Putiikkiopisto. Yrittäjille hanke oli maksuton. Hanke päättyy 31.3.2023 eikä siihen enää voi ilmoittautua.

Lisätietoja antavat

Tarja Kantola, Laurea-ammattikorkeakoulu; tarja.kantola(at)laurea.fi
Terja Patama, Novago Yrityskehitys; terja.patama(at)novago.fi
Sari Rauvanto-Eriksson, Putiikkiopisto; sari(at)putiikkiopisto.fi