Toivo@Tee hanke

Putiikkiopisto on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Uudenmaan mikroyrittäjille tarkoitettua Toivo@Tee hanketta.

Onko korona vaikuttanut liiketoimintaasi? Oletko väsynyt, stressaantunut vai uusia ideoita vailla? Oletko kokenut koronan myötä kriisin vai näetkö ajassa jopa uusia mahdollisuuksia? Kriisit kuten korona muuttavat asioita haluamme tai emme. Valitettavasti korona ei tule olemaan ainoa kriisi, joka yrityksiä voi uhata. Eikä yritys olisi mitään ilmaan yrittäjää. Sinun hyvinvointisi on tärkeää.

Miten selviytyä tästä kriisistä tai niistä tulevista kriiseistä? Vaikka liiketoimintasi olisi selvinnyt asiallisesti tästä kriisistä, voit tulla mukaan Toivo@Tee hankkeeseen mukaan kehittämään valmiuksia selviytyä jatkossa vielä paremmin. Aluksi kartoitetaan mikä on tilanteesi ja sen jälkeen voit osallistua erilaisiin seminaareihin, workshoppeihin sen mukaan missä vaiheessa olet.

1. InCrisis – Pahasta paikasta uudistuviin tarinoihin. Osio keskittyy koetun kriisin luovaan työstämiseen sekä uusien voimavarojen ja tarinoiden löytämiseen yrittäjän ja yrityksenuudistumiseksi.

2. UpCrisis – Yhdessä uutta kohti askel kerrallaan. Osio keskittyy löytämään tapoja nousta kriisistä ja hahmottaa uusia mahdollisuuksia vuoropuhelussa toisten yrittäjien kanssa.

3. PostCrisis – Kiihdyttäen hallittuun kasvuun. Osiossa konkretisoidaan liiketoiminnan uusiutumisen mahdollisuuksia ja käännetään vastoinkäymiset vahvuuksiksi.

4. PreCrisis – Varautumisen keinoja ’tulevaisuustaskuun’. Osiossa rakennetaan korona-ajan opeista yritykselle ja yrittäjälle varautumisen keinoja ja välineitä ennakoida tulevia kriisejä.

Voit osallistua myös Verkkokauppakoulutukseen, jossa voi valita yksittäisiä tietoiskuja tai seminaareja eri aiheista. Sinulla on mahdollista myös rakentaa oma verkkokauppa työpajassa etänä koulutuksen aikana, vaikka et omaisi aiempaa kokemusta asiasta.  Voit myös kehittää nykyistä verkkokauppaa. Putiikkiopisto vastaa tästä osiosta.

Voit lukea lisää sivustolta https://www.yrityshyva10.fi/

Jos kesän aikana tahdot jo aloittaa verkkokauppakoulutuksen, ota yhteyttä Sariin: sarirauvanto@putiikkiopisto.fi tai soita 040 8989840.

Voit ilmoittautua mukaan https://www.lyyti.fi/reg/ILMOITTAUTUMINEN__ToivoTee__Mikroyrittajan_hyvinvointi_ja_uusiutumisen_mahdollisuudet_kriisitilanteessa_hankkeeseen_142021__3132023_0560

Tähän Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamaan kokonaisuuteen voivat ilmoittautua Uudenmaan alueen yrittäjät joiden yrityksen henkilöstön määrä on alle 10 (mukana luvussa yrittäjä). Hankeen toteuttavat Laurea-ammattikorkeakoulu. Metropolia ammattikorkeakoulu, Novago Yrityskehitys ja Putiikkiopisto. Yrittäjille hanke on maksuton.

Lisätietoja antavat

Tarja Kantola, Laurea-ammattikorkeakoulu; tarja.kantola(at)laurea.fi
Terhi Eskelinen, Metropolia ammattikorkeakoulu; terhi.eskelinen(at)metropolia.fi
Terja Patama, Novago Yrityskehitys; terja.patama(at)novago.fi
Sari Rauvanto-Eriksson, Putiikkiopisto; sari(at)putiikkiopisto.fi